Hírek
Legfrissebb hírek
2014. május 20.
Facebook elérhetőség!
2012. február 20.
Köszönjük!
2011. május 22.
Vasúton,vasaddal,vízhez...
2011. február 5.
2011
Bringázz a munkába!
2008. április 25.
Bringázz a Munkába! kampány játékszabálya
 
A „Bringázz a munkába!” kampány honlapjának címe: www.bringazzmunkaba.hu
A játék időtartama: 2008.04.22.-2008.05.31.
Beküldési cím: Gazdasági és Közlekedési Minisztérium 1025 Budapest, Margit körút 85.
Jelige: „Bringázz a Munkába!”
Beérkezési/nevezési határidő: 2008.06.13. 14:00
A nyereménysorsolás időpontja: 2008.06.18.
 
A játékban részt vehet minden, természetes személy, aki megfelel a jogi nyilatkozatban foglalt feltételeknek és regisztrál a játék honlapján, vagy a posztereken található letéphető regisztrációs sávot, beérkezési határidőre, visszaküldi a beküldési címre (továbbiakban: Résztvevő).
 
Nevezni és regisztrálni egyénileg, illetve 2-5 fős csapatokkal lehet (továbbiakban: Csapat). Egy csapatban csak egy címen dolgozó játékosok vehetnek részt, és egy személy csak egyszer regisztrálhat. Érvényes nevezésnek minősül az elektronikus vagy postai úton beküldött regisztráció, amelyen Résztvevő nyilatkozik arról, hogy a kampány időszaka alatt legalább 10 alkalommal kerékpárral ment munkahelyére.
  
Regisztrálni elektronikusan a www.bringazzmunkaba.hu weboldalon és postai úton, a szervezők által megadott beküldési címre visszaküldött regisztrációs sávval lehet. A beérkezési határidőn túl beérkező, illetve az érvényes nevezés feltételeinek nem megfelelő online és nyomtatott regisztrációs lapok nem vesznék részt a sorsolásban, és nem jogosítanak a garantált ajándékcsomag átvételére sem.
 
Az a Résztvevő, aki nem igazolja, hogy a kampány intervalluma alatt teljesítette a sorsolásban való részvétel feltételeit, nem vehet részt a nyereménysorsoláson. A nyereménysorsolás 2008.06.18-án, közjegyző jelenlétében lesz. Az ajándékokról részletesen április 22. után a „nyeremények” menüpont alatt lehet több információt találni.
Garantált ajándékot kap az első 5000 regisztráló, aki teljesíti a sorsoláson való részvétel kritériumait.
 
Az adatkezelésről és adatvédelemről, az adatvédelmi irányelvek menüpont alatt olvashatnak.
 
A kampánnyal kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel és javaslatokkal kapcsolatban a bringazz@munkaba.hu e-mail címen várjuk leveleiket.
A játékszabályt Résztvevő a játékban való részvételével elfogadja. A játékszabály megszegése, automatikusan érvényteleníti adott Résztvevő nevezését!